Μείωση κόστους καυσίμων και ωρών εργασίας των εργαζόμενων στο πεδίο

Βελτιώστε τα δρομολόγια σας και μειώστε το κόστος εργασιών και καυσίμων με τις εφαρμογές της Telenavis 

Ανακαλύψτε τις εφαρμογές διαχείρισης εργασιών και εργαζομένων στο πεδίο, της Telenavis. Παρακολουθήστε το στόλο των οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο και επικοινωνήστε με το ανθρώπινο δυναμικό εν κινήσει. Ενημερωθείτε για την βέλτιστη διαδρομή για μείωση κόστους καυσίμων και οργάνωση των εργασιών σας, τροποποιήστε τα δρομολόγια σας και ειδοποιηθείτε μέσω ενός συστήματος συναγερμών για την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας στα οχήματά σας. Λάβετε αναλυτικές απολογιστικές αναφορές με βάση τις εργασίες σας και αξιολογήστε τους εργαζομένους σας και την την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Μείωση κόστους καυσίμων και ωρών εργασίας των εργαζόμενων στο πεδίο

μείωση κόστους καυσίμων στόλου οχημάτων

Επιλέξτε τις εφαρμογές WebNav Fleet και WorkForce Manager και:

  • Μειώστε το κόστος καυσίμων των οχημάτων σας
  • Περιορίστε τα χιλιόμετρα των δρομολογίων σας
  • Ελέγξτε ανά πάσα στιγμή τα έξοδά σας

on demand demo

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση των εφαρμογών σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση των εφαρμογών μείωσης κόστους καυσίμων και ωρών εργασιών της Telenavis με επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς.

Εξερευνήστε τους κλάδους εργασίας

Η δυνατότητα μείωση κόστους και ωρών εργασίας των εργαζόμενων στο πεδίο εγγυάται αποτελεσματική διαχείριση εργασιών και απευθύνεται σε επαγγελματίες στους κλάδους των:

Γιατί να επιλέξω τα συστήματα διαχείρισης στόλου και εργασιών της Telenavis A.E. ;

  • Οι εφαρμογές της Telenavis A.E. είναι φιλικές προς το χρήστη και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες πλοήγησης.
  • Με 21 χρόνια εμπειρίας, η Telenavis A.E. στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.
  • Η Telenavis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της Γεωγραφικής πληροφορικής και Business GIS τα τελευταία 16 χρόνια.
  • Οι μεγαλύτερες εταιρείες logistics του Ελληνικού χώρου εμπιστεύονται την Telenavis για τη διαχείριση των εργασιών και του στόλου των οχημάτων τους.
  • Οι χάρτες των εφαρμογών είναι οι πιο ενημερωμένοι και αξιόπιστοι της αγοράς, με γεωγραφικά δεδομένα που ελέγχονται διαρκώς από το τμήμα GIS της εταιρείας.

Επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη στην αγορά

Σας ακούμε

210 812 4111

w

Chat με ειδικό